לןגן

עוגת מייפל ואגוזים

מאת: סיון הררי, פורסם: 01/04/2016 | 10:19
עוגת מייפל ואגוזים

תקציר המתכון: עוגת מייפל ואגוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים והסוכר עד שיש קצף לאחר מכן מוסיפים את השמן הקמח התופח וסירופ המייפל עוצרים מוסיפים את המים וממשיכים להקציף לעט לאחר מכן יוצקים לקערה את כל התערובת המוכנה מוסיפים את השמנת החמוצה בצורה מעגלית שלא ירד הנפח ולאחר מכן את האגוזים משמנים בתרסיס שמן תבנית סיליקון בצורת פרח ומכניסים לחום של 180 מעלות בין 45- 50 דק ל 180 מעלות

  2. שהעוגה מוכנה לאחר 10 דק משחררים אותה בעדינות מהתבנית מהקצבות הופכים אותה ושופכים לכל צידה מייפל שתישאר רטובה וטעימה