להקציף 5 ביצים שלמות עד שתפוח (5 דקות) עם הסוכר, ולאחר מכןלהוסיף את הקמח ואז להוסיף בהדרגה שמן וחצי כוס שמנת מתוקה. להקציף טוב ואז לשפוך לתוך תבנית עגולה משומנת מספר 24 .
3
לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ואז להכניס את העוגה לעוד 40 דקות..
4
לחכות שהעוגה תתקרר ואז לשפוך את הציפוי מעל ... שמנת מתוקה ושוקולד מריר על הגז עד שיהיה גנאש..
5
בהצלחה(:.
6
הערה: השתמשתי בכוס רגילה זכוכית עם ידית ובתבנית מספר24.
1
לנפות קמח ושוקולית ולהשאיר בצד..
2
להקציף 5 ביצים שלמות עד שתפוח (5 דקות) עם הסוכר, ולאחר מכןלהוסיף את הקמח ואז להוסיף בהדרגה שמן וחצי כוס שמנת מתוקה. להקציף טוב ואז לשפוך לתוך תבנית עגולה משומנת מספר 24 .
3
לאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש 10 דקות ואז להכניס את העוגה לעוד 40 דקות..
4
לחכות שהעוגה תתקרר ואז לשפוך את הציפוי מעל ... שמנת מתוקה ושוקולד מריר על הגז עד שיהיה גנאש..
5
בהצלחה(:.
6
הערה: השתמשתי בכוס רגילה זכוכית עם ידית ובתבנית מספר24.