אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

4,933
צפיות

עוגת תמרים ואגוזים

המתכון של
עוגת תמרים ואגוזים

חיפשתי עוגה טעימה ומיוחדת לט"ו בשבט ושתיהיה גם קלה ומהירה להכנה ומצאתי את העוגה הזו שבעצם מתאימה גם לכל ימות השנה.

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות30 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 30 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 3 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 4 יחידות ביצים
  • 8 כפות גדושות ממרח תמרים
  • 1/2 1 כוסות מיץ תפוזים/מנגו
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 1 כוסות אגוזי מלך טחונים
  • 3 כפות אגוזים גרוסים לפיזור מעל העוגה
אופן ההכנה
  • 1

    מנפים קמח לתוך קערה בינונית, מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים יחד..


  • 2

    מקציפים ביצים שלמות ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת תערובת אוורירית. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן. מעבירים את תערובת הביצים המוקצפים לקערת הקמח..


  • 3

    מוסיפים את שאר המרכיבים לקמח ולביצים המוקצפים ומערבבים הכל יחד היטב..


  • 4

    משמנים 3 תבניות אינגלישקייק ויוצקים לתוכן את התערובת באופן שווה..


  • 5

    מפזרים מעל כל עוגה כף אגוזים גרוסים לכל אורכה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ-45דקות עד שעה. רצוי לבדוק עם קיסם אם העוגות מוכנות, אם קיסם הנינעץ בעוגה יוצא יבש סימן שהן מוכנות..


1

מנפים קמח לתוך קערה בינונית, מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים יחד..


2

מקציפים ביצים שלמות ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת תערובת אוורירית. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן. מעבירים את תערובת הביצים המוקצפים לקערת הקמח..


3

מוסיפים את שאר המרכיבים לקמח ולביצים המוקצפים ומערבבים הכל יחד היטב..


4

משמנים 3 תבניות אינגלישקייק ויוצקים לתוכן את התערובת באופן שווה..


5

מפזרים מעל כל עוגה כף אגוזים גרוסים לכל אורכה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ-45דקות עד שעה. רצוי לבדוק עם קיסם אם העוגות מוכנות, אם קיסם הנינעץ בעוגה יוצא יבש סימן שהן מוכנות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים