מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה ויציבה..
2
מערבבים בקערה נפרדת את ליקר האמרטו, ברנדי וליקר קפה. ומוסיפים תוך כדי טפטוף לתערובת החלמונים..
3
ממשיכים להקציף את תערובת החלמונים ומוסיפים בהדרגה ובאיטיות את גבינת המסקרפונה עד שנוצרת תערובת אוורירית..
4
בקערה אחרת מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים אותה בעדינות לתוך תערובת המסקרפונה. מקררים את התערובת כחצי שעה במקרר..
5
בתבנית פיירקס בגודל 20X30 מסדרים מחצית מהבישקוטים כשהחלק המצופה בסוכר כלפי מטה. מטפטפים על הבישקוטים בזהירות רבה את הקפה. (להקפיד לא להרטיב מדי אחרת הגבינה תהפך לנוזלית)..
6
מורחים על הבישקוטים מחצית מהקרם. על הקרם מסדרים את יתרת הבישקוטים. מרטיבים אותם בזהירות ומורחים עליהם את יתרת הקרם..
7
מכניסים את התבנית למקרר. עדיף להכין את העוגה יום לפני ההגשה. לפני ההגשה מפזרים על העוגה אבקת קקאו..
1
מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה ויציבה..
2
מערבבים בקערה נפרדת את ליקר האמרטו, ברנדי וליקר קפה. ומוסיפים תוך כדי טפטוף לתערובת החלמונים..
3
ממשיכים להקציף את תערובת החלמונים ומוסיפים בהדרגה ובאיטיות את גבינת המסקרפונה עד שנוצרת תערובת אוורירית..
4
בקערה אחרת מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים אותה בעדינות לתוך תערובת המסקרפונה. מקררים את התערובת כחצי שעה במקרר..
5
בתבנית פיירקס בגודל 20X30 מסדרים מחצית מהבישקוטים כשהחלק המצופה בסוכר כלפי מטה. מטפטפים על הבישקוטים בזהירות רבה את הקפה. (להקפיד לא להרטיב מדי אחרת הגבינה תהפך לנוזלית)..
6
מורחים על הבישקוטים מחצית מהקרם. על הקרם מסדרים את יתרת הבישקוטים. מרטיבים אותם בזהירות ומורחים עליהם את יתרת הקרם..
7
מכניסים את התבנית למקרר. עדיף להכין את העוגה יום לפני ההגשה. לפני ההגשה מפזרים על העוגה אבקת קקאו..