קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה ויציבה.
מערבבים בקערה נפרדת את ליקר האמרטו, ברנדי וליקר קפה. ומוסיפים תוך כדי טפטוף לתערובת החלמונים.
ממשיכים להקציף את תערובת החלמונים ומוסיפים בהדרגה ובאיטיות את גבינת המסקרפונה עד שנוצרת תערובת אוורירית.
בקערה אחרת מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים אותה בעדינות לתוך תערובת המסקרפונה. מקררים את התערובת כחצי שעה במקרר.
בתבנית פיירקס בגודל 20X30 מסדרים מחצית מהבישקוטים כשהחלק המצופה בסוכר כלפי מטה. מטפטפים על הבישקוטים בזהירות רבה את הקפה. (להקפיד לא להרטיב מדי אחרת הגבינה תהפך לנוזלית).
מורחים על הבישקוטים מחצית מהקרם. על הקרם מסדרים את יתרת הבישקוטים. מרטיבים אותם בזהירות ומורחים עליהם את יתרת הקרם.
מכניסים את התבנית למקרר. עדיף להכין את העוגה יום לפני ההגשה. לפני ההגשה מפזרים על העוגה אבקת קקאו.