הכנת הבסיס: מערבבים את כל המרכיבים לעיסה חלקה ואחידה. משמנים תבנית אלומיניום בינונית חד פעמית, בגודל 26/32, ומשטיחים את העיסה בתבנית בצורה אחידה. אופים כ-15 דקות, בחום בינוני, 180 מעלות. מוציאים מהתנור ומניחים את התבנית לקירור..
2
שכבת הגבינה: שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. שופכים על שכבת הבסיס המקוררת ואופים עד להשחמה זהובה (כ-40 דקות). משהים את העוגה בתנור עד לצינונה..
3
ציפוי שמנת: מערבבים את כל מרכיבי הציפוי, שוטחים בעדינות על העוגה המקוררת, ואופים עוד כ-15 דקות. שכבת השמנת מתקשה ומקבלת מראה אחיד כשהעוגה מצטננת..
4
כשהעוגה קרה לחלוטין חותכים אותה לקוביות שוות..
1
הכנת הבסיס: מערבבים את כל המרכיבים לעיסה חלקה ואחידה. משמנים תבנית אלומיניום בינונית חד פעמית, בגודל 26/32, ומשטיחים את העיסה בתבנית בצורה אחידה. אופים כ-15 דקות, בחום בינוני, 180 מעלות. מוציאים מהתנור ומניחים את התבנית לקירור..
2
שכבת הגבינה: שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. שופכים על שכבת הבסיס המקוררת ואופים עד להשחמה זהובה (כ-40 דקות). משהים את העוגה בתנור עד לצינונה..
3
ציפוי שמנת: מערבבים את כל מרכיבי הציפוי, שוטחים בעדינות על העוגה המקוררת, ואופים עוד כ-15 דקות. שכבת השמנת מתקשה ומקבלת מראה אחיד כשהעוגה מצטננת..