לןגן

קוביות עוגת גבינה בשלוש שכבות

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/11/2015 | 23:41
קוביות עוגת גבינה בשלוש שכבות

תקציר המתכון: טעימה ומעודנת!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס:

לשכבת הגבינה:

לשכבה העליונה:

אופן הכנה

  1. הכנת הבסיס: מערבבים את כל המרכיבים לעיסה חלקה ואחידה. משמנים תבנית אלומיניום בינונית חד פעמית, בגודל 26/32, ומשטיחים את העיסה בתבנית בצורה אחידה. אופים כ-15 דקות, בחום בינוני, 180 מעלות. מוציאים מהתנור ומניחים את התבנית לקירור.

  2. שכבת הגבינה: שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. שופכים על שכבת הבסיס המקוררת ואופים עד להשחמה זהובה (כ-40 דקות). משהים את העוגה בתנור עד לצינונה.

  3. ציפוי שמנת: מערבבים את כל מרכיבי הציפוי, שוטחים בעדינות על העוגה המקוררת, ואופים עוד כ-15 דקות. שכבת השמנת מתקשה ומקבלת מראה אחיד כשהעוגה מצטננת.

  4. כשהעוגה קרה לחלוטין חותכים אותה לקוביות שוות.