אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,828
צפיות

פאי תפוחים (מבצק ממלאווח)

המתכון של
פאי תפוחים (מבצק ממלאווח)

באחת מתוכניות יום השישי (קרין גורן) ראיתי עם הילד את המתכון הפשוט והקל הזה להכנת עוגת פאי תפוחים. מיד עשיתי וקיבלתי הרבה מחמאות.

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה45 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 יחידות בצק מלאווח
  • מלית תפוחים
  • 5 יחידות תפוחי עץ גרנד סמית
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כפית קינמון
  • 50 גרם סוכר
  • 50 גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה
  • 1

    קולפים את התפוחים.


  • 2

    מוציאים את ליבת התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות מאוד.


  • 3

    מרסקים (בעדינות) את אגוזי המלך לחתיכות קטנות.


  • 4

    מערבבים את התפוחים עם הקינמון, הסוכר, אגוזי המלך והקורנפלור.


  • 5

    מסדרים על נייר אפיה בתוך תבנית 3 מלאווחים מופשרים, מפזרים עליהם את המלית..


  • 6

    בשלושת המלאווחים שאמורים להיות כיסוי עושים חורים לצורך הוצאת חום בזמן האפיה.


  • 7

    מניחים כל מלאווח של כיסוי על מלאווח עם מלית ומהדקים את הקצוות באצבעות ולאחר מכן עם מזלג.


  • 8

    מכניסים לתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 25 דקות.


  • 9

    מוציאים החוצה מהתנור נותנים לו להתקררכ 10 דקות ומגישים עם כדור גלידה או כל חטא אחר שאוהבים.


1

קולפים את התפוחים.


2

מוציאים את ליבת התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות מאוד.


3

מרסקים (בעדינות) את אגוזי המלך לחתיכות קטנות.


4

מערבבים את התפוחים עם הקינמון, הסוכר, אגוזי המלך והקורנפלור.


5

מסדרים על נייר אפיה בתוך תבנית 3 מלאווחים מופשרים, מפזרים עליהם את המלית..


6

בשלושת המלאווחים שאמורים להיות כיסוי עושים חורים לצורך הוצאת חום בזמן האפיה.


7

מניחים כל מלאווח של כיסוי על מלאווח עם מלית ומהדקים את הקצוות באצבעות ולאחר מכן עם מזלג.


8

מכניסים לתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 25 דקות.


9

מוציאים החוצה מהתנור נותנים לו להתקררכ 10 דקות ומגישים עם כדור גלידה או כל חטא אחר שאוהבים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים