אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,871
צפיות

מנומרת שלי - רולדה מנומרת🌺😘

המתכון של
מנומרת שלי - רולדה מנומרת🌺😘

מנומרת שלי -רולדה מיוחדת

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה20 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי כוס קמח תופח
  • 4 יחידות ביצים
  • כרבע כוס שמן
  • אחת שקית וניל
  • שלושת רבעי כוסות סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית
  • אחד קורט צבע מאכל צהוב
  • 2 כפות נס קפה
אופן ההכנה
  • 1

    הרולדה מאד עדינה...מאחר ולא יהיה עליה ציפוי. לעבוד בזהירות...


  • 2

    צבע מאכל צהוב לא חובה..


  • 3

    להקציף את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקצף יציב..


  • 4

    להנמיך מהירות ולהוסיף את הקמח השמן והוניל. להכין 3 קעריות ולתוכן לשים 2 כפות מתוך הקצף ללכל קערה לשים גם 2 כפות לכל אחת מהקקאן,השוקולית ומעט צבע מאכל צהוב..


  • 5

    להערבב היטב ולהכניס לשקיות זילוף לשים בעוד שקחת זילוף מעט מהקצף שייה גם מעט לבן...לצייר על נייר האפיה את ציור הגוף של הנמר כמו על הרולדה לערבב כראות עינכם...


  • 6

    לאפות בתנור שחומם מראש 270 מע כ 5-7 דק.


  • 7

    להוציא לקרר מעט לתוך הקצף להוסיף 2 כפות נס קפה או 2 שוקולית לערבב היטב ולשטח על הציור. לאפות כ 10 דק או לפי התנור....


  • 8

    לאחר האפיה לגלגל על הנייר ולקרר. להקציף שמנת מתוקה כוס חלב ואינסטנט וניל. למלא את הרולדה. לסגור בזהירות ולהכניס למקרר. תהנו -הילה.


1

הרולדה מאד עדינה...מאחר ולא יהיה עליה ציפוי. לעבוד בזהירות...


2

צבע מאכל צהוב לא חובה..


3

להקציף את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקצף יציב..


4

להנמיך מהירות ולהוסיף את הקמח השמן והוניל. להכין 3 קעריות ולתוכן לשים 2 כפות מתוך הקצף ללכל קערה לשים גם 2 כפות לכל אחת מהקקאן,השוקולית ומעט צבע מאכל צהוב..


5

להערבב היטב ולהכניס לשקיות זילוף לשים בעוד שקחת זילוף מעט מהקצף שייה גם מעט לבן...לצייר על נייר האפיה את ציור הגוף של הנמר כמו על הרולדה לערבב כראות עינכם...


6

לאפות בתנור שחומם מראש 270 מע כ 5-7 דק.


7

להוציא לקרר מעט לתוך הקצף להוסיף 2 כפות נס קפה או 2 שוקולית לערבב היטב ולשטח על הציור. לאפות כ 10 דק או לפי התנור....


8

לאחר האפיה לגלגל על הנייר ולקרר. להקציף שמנת מתוקה כוס חלב ואינסטנט וניל. למלא את הרולדה. לסגור בזהירות ולהכניס למקרר. תהנו -הילה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים