ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- מספר מנות24 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקשה
- קטגוריה: עוגות
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 24 מנות
- דרגת קושי: קשה
מרכיבים
-
עוגת פונדנט שוקולד
-
-
-
200 גרם טובלרון שוקולד מריר
-
-
-
גנאש חלבי
-
-
100 גרם טובלרון שוקולד חלב
-
אופן ההכנה
-
1
מקציפים 6 ביצים עם חצי כוס סוכר.
-
2
ממיסים על בן מארי את הטובלרון והאספרסו עם השמנת המתוקה. מסירים מהאש מהר על מנת שהשוקולד לא יישרף.
-
3
מוסיפים קצת מבלילה לתוך השוקולד ומערבבים עם המיקסר. לאחר מכן שופכים עוד מהבלילה לשוקולד ומקציפים. ואת שארית הבלילה גם. הכל בפולסים כדי שלא נקבל חביתה.
-
4
אופים את עוגת הפונדנט כעשר דקות בחום 180.
-
5
מקררים את העוגה על ידי הנחת קרח מתחתיה.
-
6
מקציפים את השמנת המתוקה וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת טעימה.
-
7
מניחים כף מהקצפת על העוגה על מנת שהם יאחדו טמפרטורות.
-
8
מורחים את הקצפת הטעימה על הפונדנט שלנו.
-
9
מקפיאים לכמה דקות.
-
10
מכינים את הגנאש על ידי המסה של המילקה והטובלרון שוקולד חלב על בן מארי.
-
11
מצננים ומצפים את העוגה.
-
12
מצלמים! טורפים!.
-
13
בתיאבון!
אולה ☺.
1
מקציפים 6 ביצים עם חצי כוס סוכר.
2
ממיסים על בן מארי את הטובלרון והאספרסו עם השמנת המתוקה. מסירים מהאש מהר על מנת שהשוקולד לא יישרף.
3
מוסיפים קצת מבלילה לתוך השוקולד ומערבבים עם המיקסר. לאחר מכן שופכים עוד מהבלילה לשוקולד ומקציפים. ואת שארית הבלילה גם. הכל בפולסים כדי שלא נקבל חביתה.
4
אופים את עוגת הפונדנט כעשר דקות בחום 180.
5
מקררים את העוגה על ידי הנחת קרח מתחתיה.
6
מקציפים את השמנת המתוקה וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת טעימה.
7
מניחים כף מהקצפת על העוגה על מנת שהם יאחדו טמפרטורות.
8
מורחים את הקצפת הטעימה על הפונדנט שלנו.
9
מקפיאים לכמה דקות.
10
מכינים את הגנאש על ידי המסה של המילקה והטובלרון שוקולד חלב על בן מארי.
11
מצננים ומצפים את העוגה.
12
מצלמים! טורפים!.
13
בתיאבון!
אולה ☺.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים