תקציר המתכון: עוגת הטריקולד המלכותית של אולה!
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 24, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קשה
מקציפים 6 ביצים עם חצי כוס סוכר
ממיסים על בן מארי את הטובלרון והאספרסו עם השמנת המתוקה. מסירים מהאש מהר על מנת שהשוקולד לא יישרף
מוסיפים קצת מבלילה לתוך השוקולד ומערבבים עם המיקסר. לאחר מכן שופכים עוד מהבלילה לשוקולד ומקציפים. ואת שארית הבלילה גם. הכל בפולסים כדי שלא נקבל חביתה
אופים את עוגת הפונדנט כעשר דקות בחום 180
מקררים את העוגה על ידי הנחת קרח מתחתיה
מקציפים את השמנת המתוקה וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת טעימה
מניחים כף מהקצפת על העוגה על מנת שהם יאחדו טמפרטורות
מורחים את הקצפת הטעימה על הפונדנט שלנו
מקפיאים לכמה דקות
מכינים את הגנאש על ידי המסה של המילקה והטובלרון שוקולד חלב על בן מארי
מצננים ומצפים את העוגה
מצלמים! טורפים!
בתיאבון! אולה ☺