ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בסיס העוגה : לפורר את הביסקויטים .
-
2
להמיס במיקרו חמאה ושוקולד מריר.
-
3
לערבב את הביסקויטים המפוררים עם תערובת החמאה והשוקולד..
-
4
לרפד את התבנית (בגודל 24) בתערובת הביסקויטים ולהכניס למקפיא.
-
5
תערובת הגבינה : להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט וניל. בכלי נפרד לערבב את גבינת המסקרפונה עם הסוכר, וסוכר וניל..
-
6
לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינה..
-
7
להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך עליה את תערובת הגבינה. להכניס את התבנית למקרר..
-
8
ציפוי : להמיס במיקרו את צנצנת ממרח הנוטלה ולשפוך את הציפוי על העוגה..
-
9
רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה..
-
10
ניתן להחליף את גבינת המסקרפונה 40% שומן (250 גר'), בגבינת נפולאון 30%..
1
בסיס העוגה : לפורר את הביסקויטים .
2
להמיס במיקרו חמאה ושוקולד מריר.
3
לערבב את הביסקויטים המפוררים עם תערובת החמאה והשוקולד..
4
לרפד את התבנית (בגודל 24) בתערובת הביסקויטים ולהכניס למקפיא.
5
תערובת הגבינה : להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט וניל. בכלי נפרד לערבב את גבינת המסקרפונה עם הסוכר, וסוכר וניל..
6
לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינה..
7
להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך עליה את תערובת הגבינה. להכניס את התבנית למקרר..
8
ציפוי : להמיס במיקרו את צנצנת ממרח הנוטלה ולשפוך את הציפוי על העוגה..
9
רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה..
10
ניתן להחליף את גבינת המסקרפונה 40% שומן (250 גר'), בגבינת נפולאון 30%..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים