אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

129
צפיות

עוגת ופלים

המתכון של
עוגת ופלים

עוגה משנות השישים שתמיד נחמד לאכול אותה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת ופלים של 7 ופלים
  • 200 גר' חלבה מפוררת
  • 3 כפות קקאו
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מים
  • 1 חבילה חמאה (200 גר')
  • 1 כף נס קפה
  • 3 כפות רום שוקולד או ליקר
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את כל המרכיבים פרט לופלים עד שנוצרת תערובת חלקה ללא גושים.


  • 2

    משאירים את הסיר עם התערובת המבושלת להתקרר בחום החדר, כרבע שעה.


  • 3

    מכניסים את הסיר למקרר ל-1/2 שעה עד שהקרם מתקשה מעט.


  • 4

    מורחים את הקרם על כל הופלים. את הופל העליון השארתי ללא קרם כדי שיהיה נוח להחזיק ביד ולאכול.


  • 5

    אפשר גם בופל לפני האחרון למרוח שיכבה דקה של ריבה. מעל לכסות בופל ומעל למרוח קרם.


1

מבשלים את כל המרכיבים פרט לופלים עד שנוצרת תערובת חלקה ללא גושים.


2

משאירים את הסיר עם התערובת המבושלת להתקרר בחום החדר, כרבע שעה.


3

מכניסים את הסיר למקרר ל-1/2 שעה עד שהקרם מתקשה מעט.


4

מורחים את הקרם על כל הופלים. את הופל העליון השארתי ללא קרם כדי שיהיה נוח להחזיק ביד ולאכול.


5

אפשר גם בופל לפני האחרון למרוח שיכבה דקה של ריבה. מעל לכסות בופל ומעל למרוח קרם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים