תקציר המתכון: עוגה משנות השישים שתמיד נחמד לאכול אותה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את כל המרכיבים פרט לופלים עד שנוצרת תערובת חלקה ללא גושים
משאירים את הסיר עם התערובת המבושלת להתקרר בחום החדר, כרבע שעה
מכניסים את הסיר למקרר ל-1/2 שעה עד שהקרם מתקשה מעט
מורחים את הקרם על כל הופלים. את הופל העליון השארתי ללא קרם כדי שיהיה נוח להחזיק ביד ולאכול
אפשר גם בופל לפני האחרון למרוח שיכבה דקה של ריבה. מעל לכסות בופל ומעל למרוח קרם