ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
מילוי ממרח שוקולד נוטלה שחר קידר מה שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל חומרי הבצק מיקסר במשך 5 דקות מכסים ומתפיחים כשעה.
-
2
מחלקים את הבצק לשתיים מרדדים כל חלק למלבן דק מורחים ממרח קינדר לבן או שוקולד סוגרים בצורת מעטפה.
-
3
ומרדדים שוב ומורחים ממרח שוקולד ומגלגלים לצורת רולדה חותכים בזהירות באמצע לכל האורך ומגלגלים כמו בורג ואופים.
-
4
חום 170 מעלות לא טורבו 35 דקות או עד שיזהיב.
1
מערבבים את כל חומרי הבצק מיקסר במשך 5 דקות מכסים ומתפיחים כשעה.
2
מחלקים את הבצק לשתיים מרדדים כל חלק למלבן דק מורחים ממרח קינדר לבן או שוקולד סוגרים בצורת מעטפה.
3
ומרדדים שוב ומורחים ממרח שוקולד ומגלגלים לצורת רולדה חותכים בזהירות באמצע לכל האורך ומגלגלים כמו בורג ואופים.
4
חום 170 מעלות לא טורבו 35 דקות או עד שיזהיב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים