אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

426
צפיות

עוגת גבינה שכולה גבינה

המתכון של
עוגת גבינה שכולה גבינה

כל מילה מיותרת נמסה בפה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • כוס וחצי סוכר
  • 250 גרם גבינת שמנת נו יורק 30% או גבינת נפוליאון 25%
  • 1 שמנת חמוצה 15% שומן
  • 1 שמנת 27% שומן
  • 4 כפות פודינג וניל =40 גרם
  • זה חצי חבילה
  • 3 כפות קורנפלור = 30 גרם
  • 1/2 כוס קמח = 60 גרם
  • 2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
  • 1

    1) מסננת את כל הגבינות ושמנות לפחות כמה שעות מומלץ לילה שלם .


  • 2

    2) מחממים תנור לחום של 220 מעלות קן עליון קן תחתון.


  • 3

    ומניחים בתחתית התנור מגש עם מים רותחים .


  • 4

    3)מערבבים את הגבינות עם 2 סוגי השמנת עם תמצית וניל ושמים בצד וחלמונים ומערבבים היטב .


  • 5

    4) מוסיפים את הפודינג וניל ,קורנפלור ,קמח ומערבבים עד שאין גושים .


  • 6

    5)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לא קשה מדי .


  • 7

    6) מוסיפים את הקצף בחלבונים לתערובת הגבינות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה .


  • 8

    7)שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 24ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור 20 דקות על 220 מעלות ללא טורבו ופותחים את דלת התנור מעט להוציא את האדים ומורחים את החום ל-150 וממשיכים לאפות לעוד שעה ולא פותחים את דלת עד שהעוגה מתקררת ומפזרים אבקת סוכר.


1

1) מסננת את כל הגבינות ושמנות לפחות כמה שעות מומלץ לילה שלם .


2

2) מחממים תנור לחום של 220 מעלות קן עליון קן תחתון.


3

ומניחים בתחתית התנור מגש עם מים רותחים .


4

3)מערבבים את הגבינות עם 2 סוגי השמנת עם תמצית וניל ושמים בצד וחלמונים ומערבבים היטב .


5

4) מוסיפים את הפודינג וניל ,קורנפלור ,קמח ומערבבים עד שאין גושים .


6

5)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לא קשה מדי .


7

6) מוסיפים את הקצף בחלבונים לתערובת הגבינות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה .


8

7)שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 24ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור 20 דקות על 220 מעלות ללא טורבו ופותחים את דלת התנור מעט להוציא את האדים ומורחים את החום ל-150 וממשיכים לאפות לעוד שעה ולא פותחים את דלת עד שהעוגה מתקררת ומפזרים אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים