250 גרם גבינת שמנת נו יורק 30% או גבינת נפוליאון 25%
1 שמנת חמוצה 15% שומן
1 שמנת 27% שומן
4 כפות פודינג וניל =40 גרם
זה חצי חבילה
3 כפות קורנפלור = 30 גרם
1/2 כוס קמח = 60 גרם
2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
1
1) מסננת את כל הגבינות ושמנות לפחות כמה שעות מומלץ לילה שלם .
2
2) מחממים תנור לחום של 220 מעלות קן עליון קן תחתון.
3
ומניחים בתחתית התנור מגש עם מים רותחים .
4
3)מערבבים את הגבינות עם 2 סוגי השמנת עם תמצית וניל ושמים בצד וחלמונים ומערבבים היטב .
5
4) מוסיפים את הפודינג וניל ,קורנפלור ,קמח ומערבבים עד שאין גושים .
6
5)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לא קשה מדי .
7
6) מוסיפים את הקצף בחלבונים לתערובת הגבינות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה .
8
7)שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 24ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור 20 דקות על 220 מעלות ללא טורבו ופותחים את דלת התנור מעט להוציא את האדים ומורחים את החום ל-150 וממשיכים לאפות לעוד שעה ולא פותחים את דלת עד שהעוגה מתקררת ומפזרים אבקת סוכר.
1
1) מסננת את כל הגבינות ושמנות לפחות כמה שעות מומלץ לילה שלם .
2
2) מחממים תנור לחום של 220 מעלות קן עליון קן תחתון.
3
ומניחים בתחתית התנור מגש עם מים רותחים .
4
3)מערבבים את הגבינות עם 2 סוגי השמנת עם תמצית וניל ושמים בצד וחלמונים ומערבבים היטב .
5
4) מוסיפים את הפודינג וניל ,קורנפלור ,קמח ומערבבים עד שאין גושים .
6
5)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לא קשה מדי .
7
6) מוסיפים את הקצף בחלבונים לתערובת הגבינות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה .
8
7)שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 24ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור 20 דקות על 220 מעלות ללא טורבו ופותחים את דלת התנור מעט להוציא את האדים ומורחים את החום ל-150 וממשיכים לאפות לעוד שעה ולא פותחים את דלת עד שהעוגה מתקררת ומפזרים אבקת סוכר.