לןגן

עוגת גבינה שכולה גבינה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/11/2023 | 12:25
עוגת גבינה שכולה גבינה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת נמסה בפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מסננת את כל הגבינות ושמנות לפחות כמה שעות מומלץ לילה שלם

  2. 2) מחממים תנור לחום של 220 מעלות קן עליון קן תחתון

  3. ומניחים בתחתית התנור מגש עם מים רותחים

  4. 3)מערבבים את הגבינות עם 2 סוגי השמנת ושמים בצד וחלמונים ומערבבים היטב

  5. 4) מוסיפים את הפודינג וניל ,קורנפלור ומערבבים עד שאין גושים

  6. 5)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לא קשה מדי

  7. 6) מוסיפים את הקצף בחלבונים לתערובת הגבינות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה

  8. 7)שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 24ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור 20 דקות על 220 מעלות ללא טורבו ופותחים את דלת התנור מעט להוציא את האדים ומורחים את החום ל-150 וממשיכים לאפות לעוד שעה ולא פותחים את דלת עד שהעוגה מתקררת ומפזרים אבקת סוכר