אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

218
צפיות

רולדת שוקולד - חצי קילו

המתכון של
רולדת שוקולד - חצי קילו

כשרציתי לעשות חצי קילו מהבצק וגיליתי שטעיתי בכמות של אחד המצרכים (מים) ונאלצתי לעשות קילו, אז... אותו המתכון, רק בכמות קטנה יותר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גרם קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את מצרכי הבצק ולשים אותו היטב.


  • 2

    נותנים לו לנוח כשעה.


  • 3

    מחלקים את הבצק ל-3 רולדות, מורחים בנדיבות נוטלה או כל ממרך שוקולד אחר ומגלגלים.


  • 4

    חוצים את הרולדה לאורך, מסובבים את הרצועה כך שהממרך יהיה כלפי מעלה, ומגלגלים את הרצועות אחת עם השניה ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.


  • 5

    אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה .


  • 6

    מכינים מי סוכר - מרתיחים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ומורחים על הרולדה.


1

מערבבים את מצרכי הבצק ולשים אותו היטב.


2

נותנים לו לנוח כשעה.


3

מחלקים את הבצק ל-3 רולדות, מורחים בנדיבות נוטלה או כל ממרך שוקולד אחר ומגלגלים.


4

חוצים את הרולדה לאורך, מסובבים את הרצועה כך שהממרך יהיה כלפי מעלה, ומגלגלים את הרצועות אחת עם השניה ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.


5

אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה .


6

מכינים מי סוכר - מרתיחים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ומורחים על הרולדה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים