לןגן

רולדת שוקולד - חצי קילו

מאת: זהר מנדל, פורסם: 15/07/2023 | 10:35
רולדת שוקולד - חצי קילו

תקציר המתכון: כשרציתי לעשות חצי קילו מהבצק וגיליתי שטעיתי בכמות של אחד המצרכים (מים) ונאלצתי לעשות קילו, אז... אותו המתכון, רק בכמות קטנה יותר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את מצרכי הבצק ולשים אותו היטב

  2. נותנים לו לנוח כשעה

  3. מחלקים את הבצק ל-3 רולדות, מורחים בנדיבות נוטלה או כל ממרך שוקולד אחר ומגלגלים

  4. חוצים את הרולדה לאורך, מסובבים את הרצועה כך שהממרך יהיה כלפי מעלה, ומגלגלים את הרצועות אחת עם השניה ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת

  5. אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה

  6. מכינים מי סוכר - מרתיחים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ומורחים על הרולדה