הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת טירמיסו שתמיד קוצרת מחמאות, קלה מהירה להכנה, כל אחד יכול להכין, מושלמת ומענגת, מרכיבי העוגה עם מוצרים פשוטים וזולים. וכן אפשר גם בגרסה ללא גלוטן.
מתחילים בהכנת כוס מים רותחים, ממיסים בתוכה כף גדושה נס קפה ומערבבים היטב עד שהקפה נמס בכוס.
מעבירים לצלחת עמוקה + חלב + תמצית רום, סוכר ומערבבים היטב.
הכנת קרם הגבינה - בקערת המיקסר עם וו הקפצה שמים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג בטעם טירמיסו, אבקת סוכר, חלב, תמצית וניל ומקפיצים עד לקבלת קצפת יציבה.
בקערה נפרדת מערבבים בעזרת מטריפה ידנית את השמנת החמוצה, סוכר, סוכר וניל עד להמסת הסוכר ולקבלת תערובת חלקה ואחידה.
יוצקים לתוך קערת המיקסר את תערובת השמנת החמוצה ומקפיצים על מהירות נמוכה כ-15 שניות עד לאיחוד הקצפת ותערובת השמנת חמוצה.
הכנת הטירמיסו והרכבת העוגה - טובלים את הבישקוטים בנוזל הקפה מ-2 הצדדים (טבילה של שנייה מכל צד על מנת שהבישקוטים לא יהיו כמו סמרטוט, חשוב מאוד להקפיד).
מסדרים בתחתית התבנית שורה של שכבת בישקוטים, מעל יוצקים חצי מכמות הקרם ומורחים היטב עד לכיסוי הבישקוטים.
מעל שכבת הקרם הניחו שוב שכבה של בישקוטים טבולים בנוזל הקפה ואת מחצית הקרם שנותר, מורחים שוב היטב עד לכיסוי מלא של הבישקוטים, הקיצר יש לעשות 2 שכבות של בישקוטים וקרם גבינה.
קישוט העוגה - לפזר אבקת קקאו או לגרד שוקולד מריר מעל העוגה (מה שאוהבים)..
עוטפים בניילון נצמד ומעליו נייר כסף, מכניסים למקרר להתייצבות העוגה לפחות 8 שעות.
טיפ חשוב - יש לקרר את השמנת המתוקה לפני הקצפה, ממליצה להכניס למקפיא לחמש דקות.
זהו חברות וחברים תיהנו, ממליצה בחום 10 דקות עבודה ויש לכם עוגה טעימה, מושלמת.
בהזדמנות זו מאחלת לכם חג שבועות שמח מסבתא לאה.
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה .