הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה טעימה מאוד וקלה להכנה. קרדיט למתכון של כלתי ליאור
לשמן תבנית אינגליש קייק רחבה בחמאה.
להקציף שמנת + חלב+ פודינג לקצפת חלקה.
לערבב מיפל עם מים חמים.
לטבול בישקוט ברוטב ומסדרים שכבת בסיס בתבנית.
למרוח את כל הקרם על גבי שכבת הבסיס של הבישקוטים.
לסדר שכבה שניה של בישקוטים טבולים במיפל .
להכניס את התבנית לקרור. אני הכנסתי למקפיא ובינתיים הכנתי את הר"מ.
את השקדים להכניס בקערה למיקרו ל-30 שניות, להוציא לערבב, ולהכניס ל-30 שניות נוספות.. ככה עד 5 פעמים, עד שהשקדים קלויים.
בקערה להמיס את החמאה ולערבב עם ריבת החלב עד איחוד מלא. להוסיף את השקדים ולערבב לתערובת אחידה.
למרוח את התערובת על שכבת הבשקוטים העליונה.
להכניס למקרר. עדיף להכין יום לפני ההגשה, או מספר רב של שעות לפני.