אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

707
צפיות

עוגת שוקולית (עם הקצפת ביצים)

המתכון של
עוגת שוקולית (עם הקצפת ביצים)

כל עוגה בחושה עולה דרגה כאשר מתחילים עם הקצפת ביצים (שלמות)

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • המצרכים לעוגה -
  • 3 ביצים שלמות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1/4 1 כוס קמח
  • 1/4 1 כוס שוקולית
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס מים חמים
  • המצרכים לגנאש -
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים את הביצים ומוסיפים סוכר וממשיכים להקציף.


  • 2

    מוסיפים השמן ולאחר מכן את יתר המצרכים היבשים .


  • 3

    מוסיפים את המים החמים ומסיימים להקציף.


  • 4

    שופכים ל-3 תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים בחום של 180 מעלות כארבעים עד חמישים דקות.


  • 5

    מכינים גנאש - .


  • 6

    ממיסים 2 שוקולד מריר עם 1 שמנת מתוקה ושופכים על העוגה.


1

מקציפים את הביצים ומוסיפים סוכר וממשיכים להקציף.


2

מוסיפים השמן ולאחר מכן את יתר המצרכים היבשים .


3

מוסיפים את המים החמים ומסיימים להקציף.


4

שופכים ל-3 תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים בחום של 180 מעלות כארבעים עד חמישים דקות.


5

מכינים גנאש - .


6

ממיסים 2 שוקולד מריר עם 1 שמנת מתוקה ושופכים על העוגה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים