1) טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון למצב גס ושמים בקערה .
2
2) בסיר קטן שופכים את החלב מוסיפים סוכר,קקאו,וקורנפלור ומערבבים ומבשלים עד לקבלת מרקם קרמי .
3
3) מכבים את הגז ומוסיפים חמאה ושוקולד מחיר ומערבבים וזה הזמן להוסיף את השוקולית ואבקת סוכר ושוב מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים .
4
4) יוצקים על הביסקוויטים ומעבירים עד שמכסה את הכל.
5
5)מסדרים שקף סביב לתחתית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 22ס"מ מרופדת.
6
6)מסדרים שקף סביב .
7
משטחים ומיישרים, מעבירים למקרר עד להכנת הגנאש .
8
אופן הכנת הגנאש:.
9
7)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ,מוסיפים את החמאה ושוב מערבבים ,שופכים על השכבת ביסקוויטים ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות ומפזרים שוקולד לבן מגורד .
10
.
11
ויש לכם עוגה קלה טעימה ומהירה להכנה.
12
אפשר לחממ מעט ולהגיש .
1
1) טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון למצב גס ושמים בקערה .
2
2) בסיר קטן שופכים את החלב מוסיפים סוכר,קקאו,וקורנפלור ומערבבים ומבשלים עד לקבלת מרקם קרמי .
3
3) מכבים את הגז ומוסיפים חמאה ושוקולד מחיר ומערבבים וזה הזמן להוסיף את השוקולית ואבקת סוכר ושוב מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים .
4
4) יוצקים על הביסקוויטים ומעבירים עד שמכסה את הכל.
5
5)מסדרים שקף סביב לתחתית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 22ס"מ מרופדת.
6
6)מסדרים שקף סביב .
7
משטחים ומיישרים, מעבירים למקרר עד להכנת הגנאש .
8
אופן הכנת הגנאש:.
9
7)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ,מוסיפים את החמאה ושוב מערבבים ,שופכים על השכבת ביסקוויטים ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות ומפזרים שוקולד לבן מגורד .