אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

9,734
צפיות

עוגת שכבות מושלמת !!

המתכון של
עוגת שכבות מושלמת !!

מה שאגיד על העוגה הזאת לא יצליח לתאר את השלמות שלה ! עוגה אחת שממנה מכינים שתי עוגות שכבות מדהימות !!

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות18 מנות
  • זמן הכנה80 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 80 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 18 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבלילת העוגה
  • 4 יחידות ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוסות מים
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 1.5 כף אבקת אפייה
  • לקצפת וניל
  • 250 מיליליטרים שמנת מתוקה
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר
  • ג'לי תות
  • 1 חבילה ג'לי תות - להכין לפי הוראות יצרן
  • לקצפת בטעם שוקולד
  • 250 מיליליטרים שמנת מתוקה
  • 2 כפות פודינג שוקולד
  • 2 כפות סוכר
  • לזיגוג תות
  • 2 כפות ג'לי תות
  • 2 טיפות צבע מאכל אדום
  • 4 יחידות קוביות שוקולד לבן
  • לזיגוג שוקולד
  • 8 יחידות קוביות שוקולד חלב
  • לקישוט
  • 3 כפות אגוזי מלך
אופן ההכנה
  • 1

    להכין את בלילת העוגה ולשים בתבנית חד פעמית מרובעת. להכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות. אחרי שהעוגה מתקררת - לחתוך אותה לחצי וכל חצי לחתוך לשלוש קומות ! .


  • 2

    בזמן שהעוגה בתנור להכין את הקצפות והג'לי תות - לקחת חבילה ג'לי תות, להכין לפי הוראות היצרן ולהכניס למקפיא למשך כחצי שעה. להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג וניל ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה. בקערה נפרדת להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג בטעם שוקולד ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה ולהניח בצד. .


  • 3

    לזיגוג תות - להמיס 4 קוביות שוקולד לבן עם מעט ג'לי תות ו-2 טיפות צבע מאכל אדום ולערבב טוב. לזיגוג שוקולד - להמיס 8 קוביות שוקולד חלב ולהניח בצד. .


  • 4

    להרכבת העוגה- כל חצי עוגה לפרוס ל-3 קומות ! קומה עוגה, מעל זה קרם וניל/שוקולד, מעל זה עוגה - שוב פעם קרם, עוגה ומלמעלה קרם ! בעוגת תות שמתי על כל שכבת קצפת גם שכבה של ג'לי תות! מלמעלה לשים את הזיגוגים בצורה של "שתי וערב" ולפזר אגוזי מלך קצוצים! להגיש עם המון אהבה :) .


1

להכין את בלילת העוגה ולשים בתבנית חד פעמית מרובעת. להכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות. אחרי שהעוגה מתקררת - לחתוך אותה לחצי וכל חצי לחתוך לשלוש קומות ! .


2

בזמן שהעוגה בתנור להכין את הקצפות והג'לי תות - לקחת חבילה ג'לי תות, להכין לפי הוראות היצרן ולהכניס למקפיא למשך כחצי שעה. להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג וניל ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה. בקערה נפרדת להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג בטעם שוקולד ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה ולהניח בצד. .


3

לזיגוג תות - להמיס 4 קוביות שוקולד לבן עם מעט ג'לי תות ו-2 טיפות צבע מאכל אדום ולערבב טוב. לזיגוג שוקולד - להמיס 8 קוביות שוקולד חלב ולהניח בצד. .


4

להרכבת העוגה- כל חצי עוגה לפרוס ל-3 קומות ! קומה עוגה, מעל זה קרם וניל/שוקולד, מעל זה עוגה - שוב פעם קרם, עוגה ומלמעלה קרם ! בעוגת תות שמתי על כל שכבת קצפת גם שכבה של ג'לי תות! מלמעלה לשים את הזיגוגים בצורה של "שתי וערב" ולפזר אגוזי מלך קצוצים! להגיש עם המון אהבה :) .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים