להכין את בלילת העוגה ולשים בתבנית חד פעמית מרובעת.
להכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות.
אחרי שהעוגה מתקררת - לחתוך אותה לחצי וכל חצי לחתוך לשלוש קומות ! .
2
בזמן שהעוגה בתנור להכין את הקצפות והג'לי תות -
לקחת חבילה ג'לי תות, להכין לפי הוראות היצרן ולהכניס למקפיא למשך כחצי שעה.
להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג וניל ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה.
בקערה נפרדת להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג בטעם שוקולד ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה ולהניח בצד.
.
3
לזיגוג תות - להמיס 4 קוביות שוקולד לבן עם מעט ג'לי תות ו-2 טיפות צבע מאכל אדום ולערבב טוב.
לזיגוג שוקולד - להמיס 8 קוביות שוקולד חלב ולהניח בצד. .
4
להרכבת העוגה-
כל חצי עוגה לפרוס ל-3 קומות ! קומה עוגה, מעל זה קרם וניל/שוקולד, מעל זה עוגה - שוב פעם קרם, עוגה ומלמעלה קרם !
בעוגת תות שמתי על כל שכבת קצפת גם שכבה של ג'לי תות!
מלמעלה לשים את הזיגוגים בצורה של "שתי וערב" ולפזר אגוזי מלך קצוצים!
להגיש עם המון אהבה :) .
1
להכין את בלילת העוגה ולשים בתבנית חד פעמית מרובעת.
להכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות.
אחרי שהעוגה מתקררת - לחתוך אותה לחצי וכל חצי לחתוך לשלוש קומות ! .
2
בזמן שהעוגה בתנור להכין את הקצפות והג'לי תות -
לקחת חבילה ג'לי תות, להכין לפי הוראות היצרן ולהכניס למקפיא למשך כחצי שעה.
להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג וניל ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה.
בקערה נפרדת להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג בטעם שוקולד ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה ולהניח בצד.
.
3
לזיגוג תות - להמיס 4 קוביות שוקולד לבן עם מעט ג'לי תות ו-2 טיפות צבע מאכל אדום ולערבב טוב.
לזיגוג שוקולד - להמיס 8 קוביות שוקולד חלב ולהניח בצד. .
4
להרכבת העוגה-
כל חצי עוגה לפרוס ל-3 קומות ! קומה עוגה, מעל זה קרם וניל/שוקולד, מעל זה עוגה - שוב פעם קרם, עוגה ומלמעלה קרם !
בעוגת תות שמתי על כל שכבת קצפת גם שכבה של ג'לי תות!
מלמעלה לשים את הזיגוגים בצורה של "שתי וערב" ולפזר אגוזי מלך קצוצים!
להגיש עם המון אהבה :) .