תקציר המתכון: מה שאגיד על העוגה הזאת לא יצליח לתאר את השלמות שלה ! עוגה אחת שממנה מכינים שתי עוגות שכבות מדהימות !!
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 18, זמן הכנה: 80 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
להכין את בלילת העוגה ולשים בתבנית חד פעמית מרובעת. להכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות. אחרי שהעוגה מתקררת - לחתוך אותה לחצי וכל חצי לחתוך לשלוש קומות !
בזמן שהעוגה בתנור להכין את הקצפות והג'לי תות - לקחת חבילה ג'לי תות, להכין לפי הוראות היצרן ולהכניס למקפיא למשך כחצי שעה. להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג וניל ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה. בקערה נפרדת להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג בטעם שוקולד ו-2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת יציבה ולהניח בצד.
לזיגוג תות - להמיס 4 קוביות שוקולד לבן עם מעט ג'לי תות ו-2 טיפות צבע מאכל אדום ולערבב טוב. לזיגוג שוקולד - להמיס 8 קוביות שוקולד חלב ולהניח בצד.
להרכבת העוגה- כל חצי עוגה לפרוס ל-3 קומות ! קומה עוגה, מעל זה קרם וניל/שוקולד, מעל זה עוגה - שוב פעם קרם, עוגה ומלמעלה קרם ! בעוגת תות שמתי על כל שכבת קצפת גם שכבה של ג'לי תות! מלמעלה לשים את הזיגוגים בצורה של "שתי וערב" ולפזר אגוזי מלך קצוצים! להגיש עם המון אהבה :)