ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
2 גבינת שמנת נו יורק 30% שומן
-
מצרכים הדרושים לגנאש שוקולד
-
-
-
-
מצרכים הדרושים לזילוף קצפת;
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)שופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג וניל 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
-
2
.
-
3
2)מרטיבים ביסקוויטים עם נס קפה ומסדרים שכבה בתבנית 30/25.
-
4
3)יוצקים 5 כפות של קצפת , מיישרים ומכסים בעוד שכבה של ביסקוויטים .
-
5
4)שופכים לקערת נקייה של המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג בטעם ריבת חלב 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
-
6
5)יוצקים את כל הקצפת ומכניסים למקפיא לרבע שעה עד להכנת הגנאש שוקולד .
-
7
6) מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה מערבבים ומוסיפים את הדבש ושוב מערבבים,יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר .
-
8
7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל חלב וסוכר עד ליציבות מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב.
1
1)שופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג וניל 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
2
.
3
2)מרטיבים ביסקוויטים עם נס קפה ומסדרים שכבה בתבנית 30/25.
4
3)יוצקים 5 כפות של קצפת , מיישרים ומכסים בעוד שכבה של ביסקוויטים .
5
4)שופכים לקערת נקייה של המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג בטעם ריבת חלב 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
6
5)יוצקים את כל הקצפת ומכניסים למקפיא לרבע שעה עד להכנת הגנאש שוקולד .
7
6) מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה מערבבים ומוסיפים את הדבש ושוב מערבבים,יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר .
8
7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל חלב וסוכר עד ליציבות מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים