לןגן

עוגת ביסקוויטים של פעם רק משודרגת עם גבינת שמנת בטעם ריבת חלב וציפוי גנאש שוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/01/2022 | 11:30
עוגת ביסקוויטים של פעם רק משודרגת עם גבינת שמנת בטעם ריבת חלב וציפוי גנאש שוקולד מריר

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת מילה שלי 😋😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג וניל 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה

  2. 2)מרטיבים ביסקוויטים עם נס קפה ומסדרים שכבה בתבנית 30/25

  3. 3)יוצקים 5 כפות של קצפת , מיישרים ומכסים בעוד שכבה של ביסקוויטים

  4. 4)שופכים לקערת נקייה של המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג בטעם ריבת חלב 1 גבינת נו יורק חצי כוס חלב ושתי כפות אבקת סוכר , מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה

  5. 5)יוצקים את כל הקצפת ומכניסים למקפיא לרבע שעה עד להכנת הגנאש שוקולד

  6. 6) מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה מערבבים ומוסיפים את הדבש ושוב מערבבים,יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר

  7. 7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל חלב וסוכר עד ליציבות מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב