ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 טיפות תמצית וניל (לא חובה)
-
-
ממרח נוטלה, ממרח שחר, סוכר חום וקינמון, סוכר חום אגוזים ועוד
אופן ההכנה
-
1
שמים בקערה את כל מצרכי הבצק ומעבדים לבצק אחיד.
-
2
מורחים מעט שמן על הבצק ומכסים את הקערה בניילון ומתפיחים כשעה.
-
3
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד מהם לעלה ומורחים נוטלה, מפזרים 1 כף שוקולית/קקאו ומגלגלים .
-
4
לא חובה, אבל מומלץ - מקפיאים 10-15 דקות את הרולדה .
-
5
מוציאים מהמקפיא, חותכים את הרולדה לאורך ל-2 חלקים וקולעים כשהמילוי מופנה כלפי מעלה ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת ומתפיחים כחצי שעה.
-
6
מכינים בינתיים את סירופ הסוכר, שמים בסיר מים וסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס..
-
7
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה.
-
8
כשהרולדות מוכנות מורחים את סירופ הסוכר עליהן..
-
9
מקררים ובתאבון.
1
שמים בקערה את כל מצרכי הבצק ומעבדים לבצק אחיד.
2
מורחים מעט שמן על הבצק ומכסים את הקערה בניילון ומתפיחים כשעה.
3
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד מהם לעלה ומורחים נוטלה, מפזרים 1 כף שוקולית/קקאו ומגלגלים .
4
לא חובה, אבל מומלץ - מקפיאים 10-15 דקות את הרולדה .
5
מוציאים מהמקפיא, חותכים את הרולדה לאורך ל-2 חלקים וקולעים כשהמילוי מופנה כלפי מעלה ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת ומתפיחים כחצי שעה.
6
מכינים בינתיים את סירופ הסוכר, שמים בסיר מים וסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס..
7
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה.
8
כשהרולדות מוכנות מורחים את סירופ הסוכר עליהן..
9
מקררים ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים