תקציר המתכון: לפי מתכון של מלי מאירוב, עם שינויים קלים
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
שמים בקערה את כל מצרכי הבצק ומעבדים לבצק אחיד
מורחים מעט שמן על הבצק ומכסים את הקערה בניילון ומתפיחים כשעה
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד מהם לעלה ומורחים נוטלה, מפזרים 1 כף שוקולית/קקאו ומגלגלים
לא חובה, אבל מומלץ - מקפיאים 10-15 דקות את הרולדה
מוציאים מהמקפיא, חותכים את הרולדה לאורך ל-2 חלקים וקולעים כשהמילוי מופנה כלפי מעלה ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת ומתפיחים כחצי שעה
מכינים בינתיים את סירופ הסוכר, שמים בסיר מים וסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה
כשהרולדות מוכנות מורחים את סירופ הסוכר עליהן.
מקררים ובתאבון