אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,230
צפיות

פאי שוקולד חלב

המתכון של
פאי שוקולד חלב

פאי שוקולדי נימוח ומהמם..

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקלתית: ( כוס שתייה חמה חדפ)
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 100 גר חמאה קרה ( קוביות)
  • 1 ביצה
  • שקית סוכר וניל
  • 3 כפות חלב
  • למלית
  • 200 מל שמנת מתוקה
  • 1/3 כוס חלב
  • 250 - 200 גר שוקולד חלב
  • 1 ביצה
  • לקצפת- לא חובה
  • שמנת מתוקה קרה
  • פודינג וניל
  • 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש בעדינות את הבצק לקלתית, לרדד ולהניח על התבנית פאי..


  • 2

    לחורר עם מזלג את הקלתית , ולאפות אפייה עיוורת -.


  • 3

    ( להניח על נייר כסף רופף ומעל סוג של קטניות / חומוס / אורז בצורה שווה) .


  • 4

    ולאפות על חום 180 10 דק..


  • 5

    להוריד את הנייר כסף ולהזהיב מעט כ2 דק ..


  • 6

    למלית:.


  • 7

    להרתיח שמנת מתוקה וחלב.


  • 8

    כשמבעבע לכבות ולהוסיף בעדינות את השוקולד עד להמסה..


  • 9

    לצנן מעט ואח"כ להוסיף את הביצה ..


  • 10

    לשפוך על הקלתית החצי אפויה. ולאפות כ8-10 דק חום 180..


  • 11

    עד שהצדדים יציבים ואמצע הפאי רוטט...


  • 12

    לצנן מעט . .


  • 13

    להקציף את הקצפת ולזלף מעל בצנטר קטן...


  • 14

    בהצלחה!.


1

ללוש בעדינות את הבצק לקלתית, לרדד ולהניח על התבנית פאי..


2

לחורר עם מזלג את הקלתית , ולאפות אפייה עיוורת -.


3

( להניח על נייר כסף רופף ומעל סוג של קטניות / חומוס / אורז בצורה שווה) .


4

ולאפות על חום 180 10 דק..


5

להוריד את הנייר כסף ולהזהיב מעט כ2 דק ..


6

למלית:.


7

להרתיח שמנת מתוקה וחלב.


8

כשמבעבע לכבות ולהוסיף בעדינות את השוקולד עד להמסה..


9

לצנן מעט ואח"כ להוסיף את הביצה ..


10

לשפוך על הקלתית החצי אפויה. ולאפות כ8-10 דק חום 180..


11

עד שהצדדים יציבים ואמצע הפאי רוטט...


12

לצנן מעט . .


13

להקציף את הקצפת ולזלף מעל בצנטר קטן...


14

בהצלחה!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים