תקציר המתכון: פאי שוקולדי נימוח ומהמם..
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ללוש בעדינות את הבצק לקלתית, לרדד ולהניח על התבנית פאי.
לחורר עם מזלג את הקלתית , ולאפות אפייה עיוורת -
( להניח על נייר כסף רופף ומעל סוג של קטניות / חומוס / אורז בצורה שווה)
ולאפות על חום 180 10 דק.
להוריד את הנייר כסף ולהזהיב מעט כ2 דק .
למלית:
להרתיח שמנת מתוקה וחלב
כשמבעבע לכבות ולהוסיף בעדינות את השוקולד עד להמסה.
לצנן מעט ואח"כ להוסיף את הביצה .
לשפוך על הקלתית החצי אפויה. ולאפות כ8-10 דק חום 180.
עד שהצדדים יציבים ואמצע הפאי רוטט..
לצנן מעט .
להקציף את הקצפת ולזלף מעל בצנטר קטן..
בהצלחה!