לןגן

פאי שוקולד חלב

מאת: רוני כהן, פורסם: 02/06/2021 | 20:05
פאי שוקולד חלב

תקציר המתכון: פאי שוקולדי נימוח ומהמם..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

לקצפת- לא חובה

אופן הכנה

  1. ללוש בעדינות את הבצק לקלתית, לרדד ולהניח על התבנית פאי.

  2. לחורר עם מזלג את הקלתית , ולאפות אפייה עיוורת -

  3. ( להניח על נייר כסף רופף ומעל סוג של קטניות / חומוס / אורז בצורה שווה)

  4. ולאפות על חום 180 10 דק.

  5. להוריד את הנייר כסף ולהזהיב מעט כ2 דק .

  6. למלית:

  7. להרתיח שמנת מתוקה וחלב

  8. כשמבעבע לכבות ולהוסיף בעדינות את השוקולד עד להמסה.

  9. לצנן מעט ואח"כ להוסיף את הביצה .

  10. לשפוך על הקלתית החצי אפויה. ולאפות כ8-10 דק חום 180.

  11. עד שהצדדים יציבים ואמצע הפאי רוטט..

  12. לצנן מעט .

  13. להקציף את הקצפת ולזלף מעל בצנטר קטן..

  14. בהצלחה!