הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקרדיט לשפית נטלי לוין ולעיתון משפחה. שיניתי טיפה
לרסק את הביסקויטים עד לקבלת אבקה במעבד מזון.
להמיס את החמאה ולערבב עם הביסקויטים היטב.
לשטח חצי מהכמות בתבנית ולהכניס להקפאה.
לערבב בקערה שמנות חמוצות, סוכר ופודינג .
להקציף את השמנת המתוקה ולקפל בעדינות לתערובת.
לצקת את העיסה על מחצית הפירורים ולהחליק יפה.
לפזר מעל את שאר הפירורים ולהקפיא עד שעתיים לפני האכילה.
בתאבון.