מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל ואת הסוכר יחד. מוסיפים את החלמונים והחמאה ומערבבים יחד עד לקבלת בצק עיסתי..
1
.לוקחים כדור קטן מהתערובת ומניחים בצד לפירורים למעל העוגה..
2
את שאר הבצק משטחים על תבנית עגולה או מרובעת מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות, ואת הכדור פורסים על תבנית נפרדת ואופים גם כן על אותו חום. אופים במשך 10 דקות עד לקבלת מראה שחום וקריספי. .
3
.לקערת ערבול מכניסים את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר והאינסטנט פודינג ומתחילים להקציף על עוצמה בינונית עד לקבלת מראה סמיך..
4
מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף את הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה..
5
שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומפוררים עליה את הפירורים..
6
מכניסים למקרר ללילה.
בתיאבון 💚
.
0
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל ואת הסוכר יחד. מוסיפים את החלמונים והחמאה ומערבבים יחד עד לקבלת בצק עיסתי..
1
.לוקחים כדור קטן מהתערובת ומניחים בצד לפירורים למעל העוגה..
2
את שאר הבצק משטחים על תבנית עגולה או מרובעת מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות, ואת הכדור פורסים על תבנית נפרדת ואופים גם כן על אותו חום. אופים במשך 10 דקות עד לקבלת מראה שחום וקריספי. .
3
.לקערת ערבול מכניסים את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר והאינסטנט פודינג ומתחילים להקציף על עוצמה בינונית עד לקבלת מראה סמיך..
4
מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף את הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה..
5
שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומפוררים עליה את הפירורים..