אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *פס גבינה*
  • נדיר כמה שזה טעים קבלו מתכון אליפות
  • קרדיט למתוק בפה של אופירה
  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • *לבצק:*
  • ל3 וחצי כוסות קמח
  • 200 גרם חמאה 200 רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס חלב פושר
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/2 גביע שמנת חמוצה
  • קורט מלח
  • 3 חלמונים
  • למלית
  • 2 גבינה טוב טעם
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 פודניג וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • גרידת לימון(לא חייב)
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 1 ביצה טרופה למריחה מעל הפס
  • לסירופ
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3/4 כוס מים
  • 1 סוכר וניל
  • מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את כל מצרכי הבצק:.


  • 2

    לשים במיקסר עם וו לישה קמח חלמונים בכוס של החלב להוסיף שמרית וכף סוכר להוסיף לקערה.


  • 3

    להוסיף מרגרינה קורט מלח,סוכר,שמנת ללוש הכל לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר ללילה שלם ..


  • 4

    למחרת בקערה לערבב את כל מצרכי המלית לחלק את הבצק ל 4 חלקים לרדד כל חלק למלבן.


  • 5

    באמצע לשים מהמלית בנדיבות את שני הצדדים לחרוץ פסים ולסגור פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל..


  • 6

    להבריש ביצה ולתנור ב 180 מעלות עד להזהבה .


  • 7

    להכין את הסירופ בעוד הפס חם מהתנור להבריש את הרולדות .


  • 8

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

ללוש את כל מצרכי הבצק:.


2

לשים במיקסר עם וו לישה קמח חלמונים בכוס של החלב להוסיף שמרית וכף סוכר להוסיף לקערה.


3

להוסיף מרגרינה קורט מלח,סוכר,שמנת ללוש הכל לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר ללילה שלם ..


4

למחרת בקערה לערבב את כל מצרכי המלית לחלק את הבצק ל 4 חלקים לרדד כל חלק למלבן.


5

באמצע לשים מהמלית בנדיבות את שני הצדדים לחרוץ פסים ולסגור פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל..


6

להבריש ביצה ולתנור ב 180 מעלות עד להזהבה .


7

להכין את הסירופ בעוד הפס חם מהתנור להבריש את הרולדות .


8

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים