לןגן

פס גבינה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 29/04/2021 | 17:32
פס גבינה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

לסירופ

אופן הכנה

  1. ללוש את כל מצרכי הבצק:

  2. לשים במיקסר עם וו לישה קמח חלמונים בכוס של החלב להוסיף שמרית וכף סוכר להוסיף לקערה

  3. להוסיף מרגרינה קורט מלח,סוכר,שמנת ללוש הכל לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר ללילה שלם .

  4. למחרת בקערה לערבב את כל מצרכי המלית לחלק את הבצק ל 4 חלקים לרדד כל חלק למלבן

  5. באמצע לשים מהמלית בנדיבות את שני הצדדים לחרוץ פסים ולסגור פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל.

  6. להבריש ביצה ולתנור ב 180 מעלות עד להזהבה

  7. להכין את הסירופ בעוד הפס חם מהתנור להבריש את הרולדות

  8. באהבה נועם זיגדון 💞