ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לעוגה
-
100 גר' חמאה מומסת (ניתן מחמאה לפרווה)
-
-
-
כפית תמצית וניל נוזלית או חצי כפית מחית וניל
-
-
-
-
1 כוס קמח תופח לפסח (או קמח תופח רגיל) או קמח תפוחי אדמה
-
-
-
לקראנץ'
-
50 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
-
חצי כוס קמח תופח לפסח או קמח רגיל או קמח תפוחי אדמה
-
חצי כוס אגוזים טחונים או פקאן טחון או בוטנים טחונים
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).
-
2
בקערה לטרוף יחד את החמאה המומסת עם הסוכר לעיסה אחידה..
-
3
להוסיף את שאר מרכיבי העוגה ולטרוף לעיסה אחידה וסמיכה..
-
4
בקערה נפרדת להכניס את כל מרכיבי הקראנץ'..
-
5
לערבב עם קצות האצבעות לתערובת פירורית..
-
6
בתבנית קוטר 24 לצקת חצי מכמות העיסה, עליה להניח חצי מכמות הקראנץ'..
-
7
למזוג את יתרת העיסה ולמעלה את יתרת הקראנץ'..
-
8
לאפות כ- 45 דקות, לנעוץ קיסם ושיצא יבש..
-
9
להוציא את העוגה. ניתן לחורר עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל מעליה..
-
10
ניתן רק לצנן ולפזר אבקת סוכר..
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו).
2
בקערה לטרוף יחד את החמאה המומסת עם הסוכר לעיסה אחידה..
3
להוסיף את שאר מרכיבי העוגה ולטרוף לעיסה אחידה וסמיכה..
4
בקערה נפרדת להכניס את כל מרכיבי הקראנץ'..
5
לערבב עם קצות האצבעות לתערובת פירורית..
6
בתבנית קוטר 24 לצקת חצי מכמות העיסה, עליה להניח חצי מכמות הקראנץ'..
7
למזוג את יתרת העיסה ולמעלה את יתרת הקראנץ'..
8
לאפות כ- 45 דקות, לנעוץ קיסם ושיצא יבש..
9
להוציא את העוגה. ניתן לחורר עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל מעליה..
10
ניתן רק לצנן ולפזר אבקת סוכר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים