לןגן

עוגת אגוזים בחושה לפסח

מאת: אורית לוי, פורסם: 18/03/2021 | 11:28
עוגת אגוזים בחושה לפסח

תקציר המתכון: אין מילים לתאר את הקריספיות מלמעלה והרכות שבפנים. אחת הטעימות!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגה

לקראנץ'

להגשה

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל (לא טורבו)

  2. בקערה לטרוף יחד את החמאה המומסת עם הסוכר לעיסה אחידה.

  3. להוסיף את שאר מרכיבי העוגה ולטרוף לעיסה אחידה וסמיכה.

  4. בקערה נפרדת להכניס את כל מרכיבי הקראנץ'.

  5. לערבב עם קצות האצבעות לתערובת פירורית.

  6. בתבנית קוטר 24 לצקת חצי מכמות העיסה, עליה להניח חצי מכמות הקראנץ'.

  7. למזוג את יתרת העיסה ולמעלה את יתרת הקראנץ'.

  8. לאפות כ- 45 דקות, לנעוץ קיסם ושיצא יבש.

  9. להוציא את העוגה. ניתן לחורר עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל מעליה.

  10. ניתן רק לצנן ולפזר אבקת סוכר.