הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהזהו המתכון שמופיע על האינסטנט פודינג, מתכון קליל ומומלץ מאוד! אפשר להמיר את העוגה בקינוחי כוסות.
לתחתית ולפירורים:.
מרסקים פתי בר לפירורים ומוסיפים לחמאה המומסת. משאירים בצד פירורים לקישוט (כחצי כוס). מהדקים את הפירורים לתחתית תבנית יכולה 26 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה..
למלית הגבינה:.
מקציפים במיקסר יחד שמנת מתוקה, סוכר ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה..
מקפלים פנימה את הגבינות..
יוצקים את תערובת הגבינה על התחתית..
מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות..
בהצלחה ובתאבון!!.