אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס אגוזי מלך גרוסים
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 1 כפית א.אפייה
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 4 ביצים L
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • לציפוי גנאש
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 גביע שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת עוגת פרג.


  • 2

    בקערה אחת לערבב פרג עם קוקוס, אגוזים, קמח א.אפיה..


  • 3

    בקערת המיקסר להקציף ביצים עם סוכר עד קבלת בלילה תפוחה..


  • 4

    להוסיף מיץ תפוזים, שמן תוך כדי ערבוב.


  • 5

    ולאחד עם קערת הקמח פרג, קוקוס, אגוזים..


  • 6

    לשמן תבנית מלבנית בגודל 20×30 ולצקת את בלילת העוגה..


  • 7

    להכניס לתנור שחומם מראש על 175% מעלות צלזיוס.


  • 8

    ולאפות כ - 45 דקות..


  • 9

    *.


  • 10

    גנאש שוקולד:.


  • 11

    לשים בכלי למיקרוגל 1/2 שמנת מתוקה ושוקולד מריר שבור לקוביות.


  • 12

    לחמם למשך דקה או עד שהשוקולד נמס.


  • 13

    לערבב היטב לצנן.


  • 14

    ולמרוח מעל העוגה..


  • 15

    *.


  • 16

    (כוס המדידה חד פעמי קר).


1

הכנת עוגת פרג.


2

בקערה אחת לערבב פרג עם קוקוס, אגוזים, קמח א.אפיה..


3

בקערת המיקסר להקציף ביצים עם סוכר עד קבלת בלילה תפוחה..


4

להוסיף מיץ תפוזים, שמן תוך כדי ערבוב.


5

ולאחד עם קערת הקמח פרג, קוקוס, אגוזים..


6

לשמן תבנית מלבנית בגודל 20×30 ולצקת את בלילת העוגה..


7

להכניס לתנור שחומם מראש על 175% מעלות צלזיוס.


8

ולאפות כ - 45 דקות..


9

*.


10

גנאש שוקולד:.


11

לשים בכלי למיקרוגל 1/2 שמנת מתוקה ושוקולד מריר שבור לקוביות.


12

לחמם למשך דקה או עד שהשוקולד נמס.


13

לערבב היטב לצנן.


14

ולמרוח מעל העוגה..


15

*.


16

(כוס המדידה חד פעמי קר).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים