לןגן

עוגת פרג בחושה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 27/02/2021 | 12:57
עוגת פרג בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי גנאש

אופן הכנה

  1. הכנת עוגת פרג

  2. בקערה אחת לערבב פרג עם קוקוס, אגוזים, קמח א.אפיה.

  3. בקערת המיקסר להקציף ביצים עם סוכר עד קבלת בלילה תפוחה.

  4. להוסיף מיץ תפוזים, שמן תוך כדי ערבוב

  5. ולאחד עם קערת הקמח פרג, קוקוס, אגוזים.

  6. לשמן תבנית מלבנית בגודל 20×30 ולצקת את בלילת העוגה.

  7. להכניס לתנור שחומם מראש על 175% מעלות צלזיוס

  8. ולאפות כ - 45 דקות.

  9. *

  10. גנאש שוקולד:

  11. לשים בכלי למיקרוגל 1/2 שמנת מתוקה ושוקולד מריר שבור לקוביות

  12. לחמם למשך דקה או עד שהשוקולד נמס

  13. לערבב היטב לצנן

  14. ולמרוח מעל העוגה.

  15. *

  16. (כוס המדידה חד פעמי קר)