הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמיקסר מכניסים קמח שמרים וסוכר ומערבבים. .
מוסיפים 4 ביצים גדולות ומערבבים פעם נוספת.
במיקרו או בסיר קטן מרתיחים יחד את החלב והחמאה. שהחמאה נמסה לגמרי מעבירים אל המיקסר ומערבבים עד שהבצק נפרד מהדפנות. .
הבצק רך מאוד. לא להבהל. הוא יתקשה. .
מכניסים ללילה למקרר. עד קערה מכוסה בניילון נצמד. .
למחרת מכניסים למיקרו חמאה ושוקולד חלב וממיסים יחד. .
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
יוצרים מהבצק 4 כדורים מרדדים מורחים בקרם השוקולד מכניסים לתבנית מצפים בביצה ונותנים התפחה של 20 דקות. .
מפעילים תנור ל160 מעלות טורבו. כשהתנור חם מכניסים ל35-40 דקות.
כשהעוגות מתקררות מכינים סירופ סוכר מכוס סוכר וחצי כוס מים. שהסוכר נמס שופכים על העוגות ויש לכם עוגות של קונדיטוריה. .