לןגן

שמרים שוקולד של מאפייה

מאת: לימור רוטנברג, פורסם: 09/02/2021 | 19:06
שמרים שוקולד של מאפייה

תקציר המתכון: שמרים שוקולד של מאפייה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר מכניסים קמח שמרים וסוכר ומערבבים.

  2. מוסיפים 4 ביצים גדולות ומערבבים פעם נוספת

  3. במיקרו או בסיר קטן מרתיחים יחד את החלב והחמאה. שהחמאה נמסה לגמרי מעבירים אל המיקסר ומערבבים עד שהבצק נפרד מהדפנות.

  4. הבצק רך מאוד. לא להבהל. הוא יתקשה.

  5. מכניסים ללילה למקרר. עד קערה מכוסה בניילון נצמד.

  6. למחרת מכניסים למיקרו חמאה ושוקולד חלב וממיסים יחד.

  7. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים

  8. יוצרים מהבצק 4 כדורים מרדדים מורחים בקרם השוקולד מכניסים לתבנית מצפים בביצה ונותנים התפחה של 20 דקות.

  9. מפעילים תנור ל160 מעלות טורבו. כשהתנור חם מכניסים ל35-40 דקות

  10. כשהעוגות מתקררות מכינים סירופ סוכר מכוס סוכר וחצי כוס מים. שהסוכר נמס שופכים על העוגות ויש לכם עוגות של קונדיטוריה.