להקציף במהירות גבוהה ביצים שלמות עם כוס סוכר 4 דקות להוסיף בהדרגה שמן,מיץ תפוזים ,קליפת תפוז להקציף 2 דקות להניך מהירות ולהוסיף שוקולד מגורד קוקוס בהדרגה וקמח בהדרגה.
3
לרסס שמן בתבנית לצקת את התערובת ולאפות 45 דקות.
4
לצנן את העוגה כשהיא קרה להפוך על .
5
צלחת .
6
לקרם- לחמם שמנת מתוקה דקה במיקרו להוסיף שוקולד שבור לקוביות לערבב טוב ועם כף לצקת מעל העוגה.
7
לקשט עם מקופלת או פתיתי קוקוס.
1
לחמם תנור 170%.
2
להקציף במהירות גבוהה ביצים שלמות עם כוס סוכר 4 דקות להוסיף בהדרגה שמן,מיץ תפוזים ,קליפת תפוז להקציף 2 דקות להניך מהירות ולהוסיף שוקולד מגורד קוקוס בהדרגה וקמח בהדרגה.
3
לרסס שמן בתבנית לצקת את התערובת ולאפות 45 דקות.
4
לצנן את העוגה כשהיא קרה להפוך על .
5
צלחת .
6
לקרם- לחמם שמנת מתוקה דקה במיקרו להוסיף שוקולד שבור לקוביות לערבב טוב ועם כף לצקת מעל העוגה.