הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפריד בין החלבון לחלמון להקציף את החלבונים עם הסוכר 7 דקות .
לאחר מיכן להוסית את החלמונים + 2 כפות שמן.
ולסרוגין להוסיף את הקמח.
לישטוח על תבנית בינונית מצוםה בנייר אפיה ולאפות על חום בינוני 15-20 דקות .
להוציא מהתנור להשים על שיש נייר אפיה ולהפוך את הרולדה עליו להוציא בעדינות את נייר האפיה העליון ולגלגל להיתקררות יחד עם נייר האפיה.
הקרם: קצפת ריץ חלבית ואינסטנט וניל להקציף ולימרוח על העוגה .
לקחת קובית צימקאו עם 2 כפות שמנת מתוקה ולהמיס על הגז להכניס את השוקולד לשקית אוכל לחתוך לחור קטן בצד ולעשות פסים לרוחב.
עם קיסם לעבור לאורך העוגה ולעשות פסים. בהנאה כרמית 🥰.