אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

172
צפיות

עוגת בטעם מנגו בציפוי פרוסות שקד

המתכון של
עוגת בטעם מנגו בציפוי פרוסות שקד

יאמי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בקערת המיקסר
  • מקציפים
  • 2 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • בהדרגה מוסיפים
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס מיץ מנגו
  • 1.5 כוסות קמח תופח
  • גרידת תפוז(לא חובה)
  • גרידת לימון(לא חובה)
  • מערבבים עד שהקמח נטמע בבלילה
אופן ההכנה
  • 1

    משמנים תבנית.


  • 2

    יוצקים את הבלילה.


  • 3

    מסדרים מעל הבלילה.


  • 4

    פרוסות שקד.


  • 5

    180 מעלות.


  • 6

    כ30/35 דקות.


  • 7

    בוזקים אבקת סוכר.


  • 8

    כשהעוגה מצטננת.


1

משמנים תבנית.


2

יוצקים את הבלילה.


3

מסדרים מעל הבלילה.


4

פרוסות שקד.


5

180 מעלות.


6

כ30/35 דקות.


7

בוזקים אבקת סוכר.


8

כשהעוגה מצטננת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים