 
				עוגת בטעם מנגו בציפוי פרוסות שקד
			 
		
		
			מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 10/11/2020 | 08:32
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				יאמי
			
		 
		
			קטגוריה: עוגות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						בקערת  המיקסר
					
- 
						  מקציפים
					
- 
						2  ביצים
					
- 
						חצי  כוס סוכר
					
- 
						בהדרגה  מוסיפים
					
- 
						חצי  כוס שמן
					
- 
						חצי  כוס מיץ מנגו
					
- 
						1.5  כוסות קמח תופח
					
- 
						גרידת  תפוז(לא חובה)
					
- 
						גרידת  לימון(לא חובה)
					
- 
						מערבבים  עד שהקמח נטמע בבלילה
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					משמנים תבנית 
- 
					יוצקים את הבלילה 
- 
					מסדרים מעל הבלילה 
- 
					פרוסות שקד 
- 
					180 מעלות 
- 
					כ30/35 דקות 
- 
					בוזקים אבקת סוכר 
- 
					כשהעוגה מצטננת