עוגת בטעם מנגו בציפוי פרוסות שקד
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 10/11/2020 | 08:32
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערת המיקסר
-
מקציפים
-
2 ביצים
-
חצי כוס סוכר
-
בהדרגה מוסיפים
-
חצי כוס שמן
-
חצי כוס מיץ מנגו
-
1.5 כוסות קמח תופח
-
גרידת תפוז(לא חובה)
-
גרידת לימון(לא חובה)
-
מערבבים עד שהקמח נטמע בבלילה
אופן הכנה
-
משמנים תבנית
-
יוצקים את הבלילה
-
מסדרים מעל הבלילה
-
פרוסות שקד
-
180 מעלות
-
כ30/35 דקות
-
בוזקים אבקת סוכר
-
כשהעוגה מצטננת