ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
השימוש בכוסות חד''פ לשתייה חמה
-
לקרם
-
2 שמנת מתוקה להקצפה 38% (סה''כ 500 מ''ל)
-
-
2 כפות סירופ מייפל או דבש
-
1 חב' אינסטנט פודינג וניל או שוקולד (80 גר')
-
לקישוט
-
סירופ שוקולד או אבקת קקאו
אופן ההכנה
-
1
להמיס בסיר קטן שוקולד, חמאה, סוכר וחלב ולחמם באש קטנה עד המסה. להסיר מהאש..
-
2
לשבור את הביסקוויטים גס ולהניח בקערה. למזוג את השוקולד המומס ולערבב היטב..
-
3
להעביר את העיסה לתבנית מרובעת בינונית או עגולה קוטר 24 או 26..
-
4
לשטח עם סכין ולהעביר למקפיא ל- 10 דקות..
-
5
במקביל להקציף עבור המלית שמנת מתוקה, חלב, מייפל או דבש, ואבקת פודינג במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם יציב..
-
6
למזוג את הקרם על תערובת כדורי השוקולד שבתבנית וליישר..
-
7
להעביר למקפיא לשעתיים ואז למקרר להתייצבות..
-
8
לקשט בפיזור אבקת קקאו או לזלף סירופ שוקולד.
1
להמיס בסיר קטן שוקולד, חמאה, סוכר וחלב ולחמם באש קטנה עד המסה. להסיר מהאש..
2
לשבור את הביסקוויטים גס ולהניח בקערה. למזוג את השוקולד המומס ולערבב היטב..
3
להעביר את העיסה לתבנית מרובעת בינונית או עגולה קוטר 24 או 26..
4
לשטח עם סכין ולהעביר למקפיא ל- 10 דקות..
5
במקביל להקציף עבור המלית שמנת מתוקה, חלב, מייפל או דבש, ואבקת פודינג במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם יציב..
6
למזוג את הקרם על תערובת כדורי השוקולד שבתבנית וליישר..
7
להעביר למקפיא לשעתיים ואז למקרר להתייצבות..
8
לקשט בפיזור אבקת קקאו או לזלף סירופ שוקולד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים