אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

487
צפיות

עוגת תפוזים קוקוס סולת שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך טחונים

המתכון של
עוגת תפוזים קוקוס סולת שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך טחונים

יאמי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס סולת
  • כוס מיץ תפוזים
  • כוס שמן
  • כוס קוקוס
  • כוס קמח+כפית אבקת אפיה( או כוס קמח תופח)
  • רבע כוס שוקולד
  • ציפס מקומחים
  • כף גדושה אגוזי
  • מלך מקומחים
אופן ההכנה
  • 0

    ההכנה.


  • 1

    מקציפים ביצים שלמות.


  • 2

    ובהדרגה להוסיף כוס סוכר כ5 דקות לקצף בהיר.


  • 3

    מוסיפים.


  • 4

    בזילוף את השמן.


  • 5

    ומיץ תפוזים.


  • 6

    מוסיפים.


  • 7

    קמח.קוקוס.סולת.


  • 8

    עירבוב לאחר כל הוספה.


  • 9

    משמנים תבנית.


  • 10

    ושופכים את הבלילה.


  • 11

    מםזרים אתהשוקולד.


  • 12

    ציפס ועם שיפוד בתנועה מעגלית להטמיע.


  • 13

    לתוך הבלילה.


  • 14

    מפזרים מעל את.


  • 15

    האגוזים המקומחים.


  • 16

    180 מעלות.


  • 17

    כ40 דקות.


  • 18

    הכנת הסירופ.


  • 19

    בסיר מרתיחים.


  • 20

    חצי כוס סוכר.


  • 21

    כוס מים.


  • 22

    כף מיץ לימון.


  • 23

    כ5 דקות.


  • 24

    ומכבים את האש.


  • 25

    כשהעוגה מוכנה.


  • 26

    עם כף להרטיב.


  • 27

    את העוגה בסירופ.


0

ההכנה.


1

מקציפים ביצים שלמות.


2

ובהדרגה להוסיף כוס סוכר כ5 דקות לקצף בהיר.


3

מוסיפים.


4

בזילוף את השמן.


5

ומיץ תפוזים.


6

מוסיפים.


7

קמח.קוקוס.סולת.


8

עירבוב לאחר כל הוספה.


9

משמנים תבנית.


10

ושופכים את הבלילה.


11

מםזרים אתהשוקולד.


12

ציפס ועם שיפוד בתנועה מעגלית להטמיע.


13

לתוך הבלילה.


14

מפזרים מעל את.


15

האגוזים המקומחים.


16

180 מעלות.


17

כ40 דקות.


18

הכנת הסירופ.


19

בסיר מרתיחים.


20

חצי כוס סוכר.


21

כוס מים.


22

כף מיץ לימון.


23

כ5 דקות.


24

ומכבים את האש.


25

כשהעוגה מוכנה.


26

עם כף להרטיב.


27

את העוגה בסירופ.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים