לןגן

עוגת תפוזים קוקוס סולת שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך טחונים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 28/10/2020 | 20:21
עוגת תפוזים קוקוס סולת שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך טחונים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה

  2. מקציפים ביצים שלמות

  3. ובהדרגה להוסיף כוס סוכר כ5 דקות לקצף בהיר

  4. מוסיפים

  5. בזילוף את השמן

  6. ומיץ תפוזים

  7. מוסיפים

  8. קמח.קוקוס.סולת

  9. עירבוב לאחר כל הוספה

  10. משמנים תבנית

  11. ושופכים את הבלילה

  12. מםזרים אתהשוקולד

  13. ציפס ועם שיפוד בתנועה מעגלית להטמיע

  14. לתוך הבלילה

  15. מפזרים מעל את

  16. האגוזים המקומחים

  17. 180 מעלות

  18. כ40 דקות

  19. הכנת הסירופ

  20. בסיר מרתיחים

  21. חצי כוס סוכר

  22. כוס מים

  23. כף מיץ לימון

  24. כ5 דקות

  25. ומכבים את האש

  26. כשהעוגה מוכנה

  27. עם כף להרטיב

  28. את העוגה בסירופ