אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

702
צפיות

עוגת תפוחים יין ואגוזים

המתכון של
עוגת תפוחים יין ואגוזים

יאמי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 3 תפוחים קוביות
  • חצי כוס יין אדום
  • חצי כוס סוכר חום
  • חצי כוס אגוזים קצוצים
  • גס מקומחים
  • 2 תפוחים פרוסים
  • בצלוחית ניפרדת…
  • כף סוכר+כפית קינמון מעורבבים
אופן ההכנה
  • 1

    מפרידים ביצים.


  • 2

    1.מקציפים...


  • 3

    חלבונים.סוכר..


  • 4

    מוסיפים את השמן.


  • 5

    קמח ואבקת אפיה.


  • 6

    מערבבים קינמון וקוביות התפוחים ומוסיפים לקערה.


  • 7

    מוסיפים.


  • 8

    את היין ובסוף את האגוזים.


  • 9

    משמנים תבנית שופכים את הבלילה.


  • 10

    מסדרים מעל את פרוסות התפוחים ומפזרים מעל התפוחים מצלוחית הסוכר והקינמון.


  • 11

    180 מעלות.


  • 12

    כ35/40 דקות.


  • 13

    כשמתקררת העוגה לבזוק אבקת סוכר מעל.


  • 14

    תיהנו…..


  • 15

    נ.ב.


  • 16

    אפשר לא להפריד ביצים.


  • 17

    ומים במקום יין.


1

מפרידים ביצים.


2

1.מקציפים...


3

חלבונים.סוכר..


4

מוסיפים את השמן.


5

קמח ואבקת אפיה.


6

מערבבים קינמון וקוביות התפוחים ומוסיפים לקערה.


7

מוסיפים.


8

את היין ובסוף את האגוזים.


9

משמנים תבנית שופכים את הבלילה.


10

מסדרים מעל את פרוסות התפוחים ומפזרים מעל התפוחים מצלוחית הסוכר והקינמון.


11

180 מעלות.


12

כ35/40 דקות.


13

כשמתקררת העוגה לבזוק אבקת סוכר מעל.


14

תיהנו…..


15

נ.ב.


16

אפשר לא להפריד ביצים.


17

ומים במקום יין.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים